Close

IVT AirX

ivt_ilma_vesilampopumppu
Pohjoismaiden tehokkain lämpöpumppu – ilman porausreikiä
  • Patentoitu sulatus lisää säästöjä
  • IVT AirX-ilma-vesilämpöpumppu lisää säästöjä ja on hiljaisempi
  • Mukautuu talosi lämmöntarpeeseen
  • Smartgrid turvaa tulevaisuuden
  • Hiljaisin ilma-vesilämpöpumppumme
  • Uuden sukupolven ohjausjärjestelmä
  • Etäohjaa lämpöpumppua älypuhelimellasi
Patentoitu sulatus lisää säästöjä

Ilma-vesiämpöpumpun puhallin on kierroslukuohjattu niin, että sulatus käynnistyy niin myöhään kuin mahdollista ilman, että lämpöpumpun toimintavarmuus heikkenee. Se tarkoittaa, ettei sulatustoimintoon kulu lainkaan energiaa ulkolämpötilan ollessa yli 5 astetta.

IVT AirX-ilma-vesilämpöpumppu lisää säästöjä ja on hiljaisempi

IVT AirX on kaikkien aikojen hiljaisin ilma-vesilämpöpumppumme. Lisäksi sen vuosilämpökerroin on huippuluokkaa. Vaikuttavan suorituskyvyn taustalla on useita uraauurtavia innovaatioita. Kehitystyön aikana on rekisteröity ei enempää eikä vähempää kuin viisi patenttia.

Mukautuu talosi lämmöntarpeeseen

IVT AirX-ilma-vesilämpöpumppu on invertteriohjattu. Se tarkoittaa, että matalaenergiakompressori mukauttaa lämmöntuotannon automaattisesti talosi lämmöntarpeeseen. Kun talossa tarvitaan enemmän lämpöä, kompressori toimii tehokkaammin, ja kun ulkona on lämmin, kierrosluku laskee minimiin, mikä lisää säästöjä.

Smartgrid turvaa tulevaisuuden

Smartgrid on aivan uudenlainen ilma-vesilämpöpumpun ohjausmenetelmä, jossa lämpöpumppu kommunikoi suoraan sähköpörssin kanssa ja mukauttaa lämmön ja käyttöveden tuotannon automaattisesti niin, että tuotannossa hyödynnetään ne vuorokaudenajat, jolloin sähkönhinta on halvimmillaan.

Hiljaisin ilma-vesilämpöpumppumme

Ilma-vesilämpöpumppu on energiatehokas ja kätevä lämmitysratkaisu. Haasteena on äänitason pitäminen alhaalla. Siksi teimmekin vähän enemmän ajatustyötä kehittäessämme uutta IVT AirX:ää. Tuloksena on yksi markkinoiden hiljaisimmista ilma-vesilämpöpumpuista. Sen ääniteho on niinkin alhainen kuin 53 dB (A) EN 12102:n mukaan 40 prosentin nimelliskäytöllä.

Uuden sukupolven ohjausjärjestelmä

IVT AirX -ilma-vesilämpöpumpun ohjausjärjestelmän, Rego 2000®:n ansiosta lämpöpumpun asetuksia ei tarvitse miettiä enempää kuin haluaa. Älykäs ohjausjärjestelmä mukauttaa ilma-vesilämpöpumpun toiminnan talosi lämmöntarpeeseen. Myös omien asetusten ja säätöjen tekeminen on helppoa lämpöpumpun helppokäyttöisen valikkojärjestelmän ansiosta. Ohjausjärjestelmässä on myös valmius yhteiskäyttöön aurinkoenergian keräimen kanssa.

Etäohjaa lämpöpumppua älypuhelimellasi

Etäohjausjärjestelmä IVT Anywhere (lisävaruste) mahdollistaa lämpöpumpun kauko-ohjauksen älypuhelimen kautta. Kaikki käytettävissä olevat ohjaustoiminnot on integroitu tähän helppokäyttöiseen sovellukseen, joka voidaan ladata suoraan Android-puhelimiin.