Close

Bosch Compress 7000 LWM

bosch-7000lwm-k1

Compress 7000 LWM – kun vain paras kelpaa

Compress 7000 LWM -maalämpöpumppu säätelee lämmitystehoaan tarpeen mukaan ja sallii näin pienimmän mahdollisen energian käytön vuodenajasta ja lämpötilasta riippumatta. Se on viimeisintä tekniikkaa hyödyntävä maalämpöpumppujen kuningas. Sillä saavutat parhaan mahdollisen vuosihyötysuhteen SCOP 5,6*

*Helsinki, lattialämmitys EN 14825 standardin mukaan

Invertteriohjattu Compress 7000 LWM -maalämpöpumppu säätelee lämmitystehoaan tarpeen mukaan ja sallii näin pienimmän mahdollisen energian käytön vuodenajasta ja lämpötilasta riippumatta. Se on huipputekniikkaa hyödyntävä maalämpöpumppus, jonka kierroslukuohjattu kompressori vaihtaa tehoaan portaattomasti välillä 3–12 kW. Tämän vuoksi se toimii optimaalisesti suomalaisissa sääolosuhteissa. Compress 7000 LWM -maalämpöpumpulla on energialuokitus A+++. Malli soveltuu loistavasti paitsi uudisrakennuksiin, myös saneerauskohteisiin.

Riittävästi lämmintä käyttövettä

Bosch Compress 7000 LWM on tulos jatkuvasta tutkimustyöstämme, jolla pyrimme lisäämään lämpöpumppujen energiatehokkuutta, käyttömukavuutta sekä käyttäjille koituvaa hyötyä. Compress 7000:ssa on sisäänrakennettu käyttövesivaraaja, jonka avulla saadaan tuotettua jopa 285 litraa 40-asteista käyttövettä.  Älykäs ohjausjärjestelmä huolehtii käyttöveden ja lämmityksen tarpeesta käyttötavan mukaan.