Close

Bosch Compress 7001i LWM

bosch-7001i-lwm-k1

Compress 7001i LWM – Markkinoiden modernein maalämpöpumppu huippuhyötysuhteella ja suurimmilla säästöillä

Huippu-uutuus Bosch Compress 7001i LWM on maalämpöpumppujen aatelia. Moderni värillinen kosketusnäyttö, uskomaton vuosihyötysuhde ja vertaansa vailla oleva automatiikka tekevät siitä oikean maalämpöpumppujen kuninkaan ja takaavat vaivattoman käytön sekä parhaan mahdollisen säästön. Compress 7001i on saatavilla kolmessa teholuokassa, joten olitpa sitten uudisrakentaja tai saneeraaja löydät aina sopivan kokoisen maalämpöpumpun.

Compress 7001i LWM on huippuunsa hiottu inverter-maalämpöpumppu – oikea maalämpöpumppujen kuningas. Viimeisimmällä tekniikalla varustettua Compress 7001i:tä ohjataan uudella värikkäällä kosketusnäytöllä tai älylaitteella ProControl-sovelluksen kautta mistä vain. Laitteen kruunaa tyylikäs valkoinen lasipinta.
Paras säästö maalämpöpumpulla

Bosch Compress 7001i LWM on maalämpöpumppu, joka takaa parhaat mahdolliset säästöt. Sen kierroslukuohjattu kompressori säätää tehoaan portaattomasti eikä koskaan käy suuremmalla teholla kuin on tarpeen. Se toimii erinomaisesti Suomen vaihtelevissa sääolosuhteissa. Vuosihyötysuhde (SCOP) on parhaimmillaan uskomaton 5,85. Se on alansa huippua ja laitteen energialuokka on lämmityskäytössä A+++.
Fiksu valinta sekä uudis- että saneerauskohteisiin

Bosch Compress 7001i LWM on saatavilla kolmessa teholuokassa: 2-8 kW, 3-12 kW ja 4-15 kW. Löydät siis aina talosi tarpeisiin soveltuvan oikean kokoisen maalämpöpumpun.

Kun haluat vaihtaa vanhan maalämpöpumppusi uuteen, olemassa olevat keruupiirit ovat usein lyhyempiä kuin mitä nykyiset tehokkaammat maalämpöpumput vaativat. Boschin käyttämä keruupiirin valvonta-automatiikka mahdollistaa sen, että vanhasta keruupiiristä saadaan maksimaaliset säästöt. Compress 7001i on siis loistava valinta myös saneerauskohteen maalämpöpumpuksi.