Close

JH-Lämpö Oy – nyt myös Bosch Kiinteistömestari!

Kiinteistöasiantuntijoiltamme löytyy se osaaminen jota tarvitaan kiinteistökohteiden optimaalisiin lämmitysratkaisuihin; uusasennuksesta huoltopalveluihin. JH-Lämpö Oy on kouluttanut kaksi asiantuntijaa Boschin asiantuntijakoulutuksessa.


Bosch on lanseerannut markkinoille täysin uuden kiinteistökonemalliston, jonka laitekoko on teholtaan 22-48kW. Näillä on mahdollista saada juuri tarvittava teho – oli kiinteistösi sitten iso tai pieni, asuintalo tai halli. Täysin uuden Bosch Compress 7000 LW -kiinteistölämpöpumppumalliston lämpöpumput soveltuvat esimerkiksi rivitalojen, kerrostalojen, teollisuushallien, maatilojen ja erilaisten julkisrakennusten energiatehokkaaseen lämmitykseen. Boschilla on jo lähes 50 vuoden kokemus lämpöpumpuista ja geotermisestä energiasta ja kun laitteet kehitellään pohjoismaisissa olosuhteissa Ruotsissa, tämä tarkoittaa, että tarjoamamme laiteratkaisut todella sopivat täysin pohjoismaisiin ilmasto-oloihin.


Kysy lisää kiinteistömestareiltamme p. 050 464 4353 ja pyydä kohteeseesi kartoitus. Kartoitus on aina veloitukseton. Seuraa myös ilmoitteluamme. Järjestämme pari kertaa vuodessa isännöitsijöille, kiinteistöyhtiöille ym. alan henkilöille ”kiinteistöiltoja” joissa kerromme mm. rivi- ja kerrostalojen lämpöjärjestelmäsaneerauksista sekä rahoitusvaihtoehdoista. Tilaisuuksiin on vapaapääsy ja useimmiten mukana on aina ammattilaisia ja maahantuojien edustajia mukana.


Lataa esite tästä

Lisätietoja: www.bosch-climate.fi

KYSY LISÄÄ!