Close

IVT Geo -kiinteistölämpöpumppu

ivt_geo_kiinteistolampopumppu

Lämpöpumppu isoihin kiinteistöihin.

  • Enemmän säästöjä – korkeampi SCOP ainutlaatuisen tandemkompressorin ja ruiskutusteknologian ansiosta.
  • Pystyy tuottamaan jopa 68 °C:sta menovettä ja lämmittää käyttöveden ilman lisälämmitystä.
  • Yksinkertaistetut järjestelmäratkaisut uuden kylmäainepiirin ansiosta.
  • Joustavat asennus- ja liitäntämahdollisuudet. Putket kytkettävissä sivuilta, päältä tai takaa (54-80 kW mallit).
Suuri uutuus saatavilla myös pienessä koossa

IVT Geo on uuden sukupolven kiinteistölämpöpumppu ja markkinoiden joustavin järjestelmäratkaisu. Sen ainutlaatuinen, entistä suuremmat säästöt mahdollistava rakenne perustuu paitsi viimeisimpään teknologiaan, myös omaan kokemukseemme Ruotsin johtavana kiinteistölämpöpumppujen asentajana.

IVT Geo -kiinteistölämpöpumppu

IVT Geo on aivan uudenlainen lämpöpumppu, jonka uraauurtava teknologia laskee lämmityskustannuksia. Sen tärkein myyntivaltti on kuitenkin koko. IVT Geo on saatavilla kahdeksassa eri koossa, minkä ansiosta voimme rakentaa kunkin kiinteistön tarpeita parhaiten vastaavan järjestelmäratkaisun – oli kiinteistö minkä kokoinen tahansa. Maksat vain siitä, mitä tarvitset. Näin investointikustannukset ovat pienemmät ja säästöt suuremmat.

Jotta lämmön ja käyttöveden tuotanto olisi mahdollisimman edullista, olemme luoneet vain viimeisimpiä komponentteja hyödyntävän lämpöpumpun, jonka suorituskyky saa markkinat kalpenemaan. Kunnianhimoiset tavoitteemme konkretisoituvat markkinoiden edistyneimpänä kylmäainepiirinä, tandemkompressoreina ja uusina lämmönvaihtimina. Lisäksi IVT Geo:ssa on ruiskutusteknologialla varustettu lämpöpumppu. Kylmäainepiiriä ohjaa uusi, itse kehittämämme ohjelmisto, joka tekee pumpusta mahdollisimman käyttötaloudellisen. Myös käyttövedentuotanto on luokkansa parasta. Menoveden lämpötila on jopa 68 astetta kaikissa malleissa. Tällöin lisälämmitys on periaatteessa tarpeeton.

Kokonaisuudessaan IVT Geo on kaikkien aikojen tehokkain kiinteistölämpöpumppu, jonka COP- ja SCOP-arvot ovat korkeat riippumatta tehosta.

Takuu

Takuu eroaa vakuutuksesta siinä, ettei sinun tarvitse viedä asiaa vakuutusyhtiöön, mikäli lämpöpumpullesi tapahtuu jotakin. Riittää, että otat yhteyttä IV T-asentajaasi, joka auttaa sinua täysin ilman omavastuuosuutta tai muita kustannuksia.