Close

IVT Greenline HE maalämpöpumppu

ivt_he_maalampopumppu

IVT Greenline HE:n myötä esittelemme uuden sukupolven älykkäät maalämpöpumput.

  • Matalaenergiatekniikka tuo lisäsäästöä 600-1000 kWh.
  • DPC Dynaaminen pumpun ohjaus.
  • ESM Energianmittaus järjestelmä.
  • Joutsenmerkki.
  • 6 vuoden IVT-Erikoistakuu. Maksimi menoveden lämpötila +65°C.
  • Kompressorille 10 vuoden takuu (korvaa osat ja työkustannukset).
Matalaenergia-tekniikalla 600 – 1 000 kWh:n lisäsäästöt

A-luokan matalaenergiakiertovesipumppujen ja edistyneen ohjaustekniikan ansiosta säästät enemmän kuin tavallisella maalämpöpumpulla.

Tehokkaimmillaan sähkönhinnan ollessa matalimmillaan

IVT Greenline HE:n myötä esittelemme uuden sukupolven älykkäät maalämpöpumput. Ohjausjärjestelmä on varustettu Smartgrid-toiminnolla. Sen ansiosta maalämpöpumppu voi kytkeytyä suoraan pohjoismaiseen sähköpörssiin ja mukauttaa tehonsa sähkönhinnan mukaan.

Menoveden lämpötila jopa +65 astetta

Menoveden korkean lämpötilan ansiosta maalämpöpumppu soveltuu erinomaisesti esimerkiksi korvaamaan vanhan öljykattilan, jolloin myös lämpöpatterit on mukautettu korkeammille lämpötiloille.

ESM energianmittausjärjestelmä – seuraa energiankäyttöäsi suoraan näytöltä

Energianmittausjärjestelmä (ESM) näyttää tuotetun energian määrän kilowattitunteina. Näytössä näkyvät sekä lämmityksen että käyttöveden lukemat, minkä ansiosta maalämpöpumpun energiankulutusta on mahdollista seurata tarkasti. Kulutusta seuraamalla on helppo saada vastaus siihen, miten omien tottumusten tai maalämpöpumpun asetusten muuttaminen vaikuttaa energiansäästöön.

Kauko-ohjaa maalämpöpumppua älypuhelimellasi

Kauko-ohjausjärjestelmä IVT Anywhere (lisävaruste) mahdollistaa maalämpöpumpun kauko-ohjauksen älypuhelimen kautta. Kaikki käytettävissä olevat ohjaustoiminnot on integroitu tähän helppokäyttöiseen sovellukseen, joka voidaan ladata suoraan Android- tai iPhone-puhelimiin.