Close

IVT PremiumLine HQ maalämpöpumppu

ivt_hq_maalampopumppu

Maalämpöpumpussa on kaksi A-luokan kiertovesipumppua. Yhdessä täysin uuden kylmäpiirin kanssa tämä matalaenergiatekniikka tuo jopa 50-100 euron lisäsäästöt vuosittain.

  • Matalaenergiatekniikka tuo lisäsäästöä 600-1000 kWh.
  • COP 5,1 (EN255)
  • Kaikkien aikojen hiljaisin maalämpöpumppumme.
  • 6 vuoden takuu lämpöpumpulle ja 10 vuoden kompresoritakuu korvaa osat ja työkustannukset.
  • IVT täyttää ainoana lämpöpumppuvalmistajana Joutsenmerkin tiukat ympäristö- ja laatuvaatimukset.

 

Enemmän käyttövettä rahoillasi

AWS II on patentoitu toiminto, joka mukauttaa maalämpöpumpun käyttöveden tuotannon tarpeen mukaan. Jos käytät paljon lämmintä vettä, alkaa maalämpöpumppu tuottaa välittömästi lisää käyttövettä, mutta kun käytät vähemmän, maalämpöpumppu optimoi käyttöveden tuotannon. Näin säästyy sekä energiaa että rahaa.

Hiljaisin maalämpöpumppumme

IVT PremiumLine HQ on varustettu uudenlaisella äänieristyksellä, mikä tekee siitä kaikkien aikojen hiljaisimman maalämpöpumppumme. Ääniteho on vain 45 desibeliä, mikä vastaa suunnilleen keskustelua normaalilla äänenvoimakkuudella.

Helppoa lämmönsäätöä

Maalämpöpumpun päivitetyn Rego 1000 -ohjausjärjestelmän ansiosta voit säätää lämmitystä nopeasti ja helposti. Valikossa esitetään selkeästi maalämpöpumpun toiminnot, käyttötila ja säästöt. Säädöt teet vain muutamaa nappia painamalla.

Etäohjaa lämpöpumppua älypuhelimellasi

Etäohjausjärjestelmä IVT Anywhere (lisävaruste) mahdollistaa lämpöpumpun kauko-ohjauksen älypuhelimen kautta. Kaikki käytettävissä olevat ohjaustoiminnot on integroitu tähän helppokäyttöiseen sovellukseen, joka voidaan ladata suoraan Android-puhelimiin.