Close

St1-Lähilämpö – Liian hyvä tarjous ollakseen totta?

logo-st1

Siirtyminen maalämpöön koetaan usein taloyhtiöissä liian haastavaksi ja kauaskantoiseksi päätökseksi, vaikka kiinnostusta edullisemman uusiutuvan energian käyttöön löytyisikin. Myös isojen urakoiden vertailu tiedetään kalliiksi sekä aikaa vieväksi prosessiksi. Tähän on nyt tarjolla aivan uudenlainen ratkaisu.

Maalämpö helposti käyttöön – Ilman alkuinvestointeja ja kalliita vertailuprosesseja!

St1:n kehittämä St1-Lähilämpö tarjoaa vaivattoman ratkaisun maalämpöön siirtymiselle. St1-Lähilämmössä tilaaja ei investoi maalämpöjärjestelmään eikä sen suunnitteluun lainkaan, vaan siirtyy suoraan ostamaan edullista energiaa. Säästöt alkavat heti laitteiston asennuspäivästä, eikä tilaajan tarvitse odottaa laitteiston takaisinmaksuajan päättymistä.

St1:n ammattitaitoiset asiantuntijat suunnittelevat, mitoittavat ja valitsevat laitteistot itselleen tehtävän investoinnin ehdoilla. Tällöin asiakas voi luottaa, että valittu ratkaisu on optimaalinen juuri oman kiinteistön tarpeisiin ilman raskaita vertailu- ja suunnitteluprosesseja.

Uudenlainen sekä riskitön tapa siirtyä maalämpöön

St1 vastaa kaikista laitteiden ja maalämpökaivojen asennus- ja ylläpitokustannuksista koko sopimuskauden ajan. Tilaajan ei tarvitse huolehtia laitteistosta tai mahdollisista huoltokuluista, vaan lämmityskustannukset voidaan luotettavasti budjetoida ilman ylimääräisiä riskitekijöitä.

St1-Lähilämpöön kannattaa siirtyä silloinkin kun perinteistä maalämpöinvestointia ei muiden peruskorjausten takia vielä olisi mahdollista toteuttaa. St1-Lähilämmössä säästöt alkavat heti ja laitteisto on lunastettavissa ikävähennys huomioituna koska tahansa sopimuskauden aikana jos siihen halutaan investoida.

Edullista energiaa ympäristöystävällisesti

St1-Lähilämpöasiakas säästää tavallisesti 10-30 % lämmityksen kustannuksista ja kaupan päälle St1 varaa omasta tuulivoimatuotannosta laitteiston kuluttaman sähköenergian, jolloin St1-Lähilämpö asiakkaan kiinteistö lämpenee täysin ilman CO2-päästöjä. Kustannussäästöjen lisäksi näin tehdään iso palvelus myös jälkipolville.

Lähilämpö pähkinänkuoressa
  • Lähes päästötön lämmitysratkaisu, joka tuotetaan tuulivoimalla ja maalämmöllä
  • Investoinnin maalämpöön tekee St1 ja investointi maksetaan takaisin maalämpöjärjestelmästä kertyneillä säästöillä
  • Säästöjä kertyy heti asennuksen jälkeen 10-30% ja takaisinmaksun jälkeen jopa 70%
  • Maalämpöjärjestelmä maksaa itsensä takaisin noin 5-15 vuodessa
  • Myös energiankulutukseen perustuva sopimus on mahdollinen

Tilaa ilmainen arviokäynti

Täytä oheinen lomake ja lähetä viesti.

Yhteystietosi

Kohteen sijainti

Muuta huomioitavaa