Close

Maalämpö

Maalämpöpumppu on melkein huoltovapaa laite, kun se on oikein asennettu ja mitoitettu. Itse pumppu ei vie paljoa tilaa, se voidaan asentaa esimerkiksi kodinhoitohuoneeseen tai erilliseen tekniseen tilaan.

Maalämpöpumppu on kertasijoituksena iso hankinta, mutta se alkaa tuottaa säästöä heti asennuksen jälkeen. Pumpun käyttöikä laatumerkeillä on 20-30 vuotta. Ripeimmin maalämmön hyöty huomataan paljon energiaa kuluttavissa isoissa rakennuksissa.

Mitä aikaisemmin investoit maalämpöön, sitä nopeammin säästät kotisi energiakustannuksissa. Ota yhteyttä jos suunnittelet maalämpöä! Onnistunut projekti alkaa aina huolellisesta suunnittelusta.

Bosch Maalämpö – Palkittua tekniikkaa

Boschin lämpöpumput ovat palkittuja ja Pohjoismaisiin olosuhteisiin suunniteltuja. Ne ottavat tehokkaasti lämpöä kalliosta, maasta tai vesistöstä. Luonnossa aina varastoituneena olevaa maalämpöä voidaan muuttaa taloissa erittäin tehokkaasti lämmöksi ja lämpimäksi vedeksi. Bosch Greenline maalämpö on Pohjoismaiden eniten myyty lämpöpumppu. Bosch Premiumline on Boschin uusinta lämpöpumpputeknologiaa ja sen korkea hyötysuhde tuottaa suurimman säästöasteen.

Joutsenmerkityt lämpöpumput

Ehkä hienoin osoitus sitoutumisestamme ympäristötyöhön on Bosch lämpöpumpuille myönnetty Pohjoismainen Joutsenmerkki. Boschin lämpöpumput läpäisivät Joutsenmerkin tiukat vaatimukset jo vuonna 2005, ensimmäisenä lämpöpumpputoimittajana. Eikä yksikään kilpailijoistamme ole vieläkään yltänyt samaan!

Maalämpö otetaan yleisimmin peruskalliosta

Maalämpöä voi kerätä lähelle maanpintaa asennetulla keruuputkistolla, vesistöstä, sekä kallioperästä. Yli 90 prosentissa tapauksista maalämpö otetaankin kallioperään poratusta energiakaivosta. Tämä menetelmä on useimmiten nopein, helpoin ja taloudellisin vaihtoehto. Sen etuna on myöskin mahdollisimman pienet muutokset tonttiin.

Investointi joka kannattaa välittömästi

Boschillä pyrimme jatkuvasti rikkomaan rajoja siitä kuinka ympäristöystävällinen ja energiatehokas lämpöpumppu voi olla. Olemme esimerkiksi ainoa lämpöpumppuvalmistaja, joka on pystynyt saavuttamaan Joutsenmerkin tiukat ympäristö- ja laatuvaatimukset. Ja koska lämpöpumppumme ovat korkealaatuisia, on selvää, että myönnämme lämpöpumpuillemme myös alan parhaimman takuun, 5 vuoden Bosch Erikoistakuun.

Bosch Lämpöpumpuilla on markkinoiden paras takuu!

Bosch lämpöpumpuilla on viiden vuoden täystakuu. Vaikka laitteemme onkin suunniteltu kestämään hyvin pohjoisia olosuhteita, on hyvä tietää, että jos joskus siitä huolimatta laitteessa ilmenee ongelmia, niin täystakuu kattaa rikkoutuneiden osien lisäksi kaikki korjauskustannukset asentajan matkakuluja myöten. JH-Lämpö Oy:n huolto-organisaatiomme pitää huolen siitä, ettet joudu värjöttelemään lämpöpumpun rikkoutumisen vuoksi päiväkausia kylmillään.

Korkealuokkaiset lämpöpumput

Lämpöpumppu on suuri investointi. Näin ollen on selvää, että odotat siltä kustannustehokasta lämmitystä pitkäksi aikaa. Kun suunnittelemme ja valmistamme lämpöpumppuja, emme tee kompromisseja.

Lämpöpumppusi maksaa itsensä takaisin

Koska lämpöpumppu käyttää ilmaista aurinkoenergiaa kiinteistösi lämmitykseen, aloittaa se itsensä takaisinmaksamisen heti ensimmäisestä päivästä lähtien. Riippuen aiemmasta lämmitystavastasi, voit alentaa lämmityskustannuksiasi jopa 80 prosenttia.

Bosch Premiumline EQ

Bosch Premiumline EQ on uusin ja energiatehokkain maalämpöpumppumme, joka alentaa lämmityskustannuksia merkittävästi verrattuna perinteisiin maalämpöpumppuihin. Olemme kehittäneet mm. uuden kompressorin, joka on huomattavasti tehokkaampi kuin edeltäjänsä ja samalla erittäin hiljainen. Lisäksi käytämme uutta kylmäainetta ja uusimman sukupolven matalaenergiakiertovesipumppuja energiatehokkuuden maksimoimiseksi.

Maalämmön asennukset ympäri vuoden

Maalämpö voidaan asentaa käytännössä mihin vuoden aikaan tahansa. Kallioperään porattavan energiakaivon tekeminen vie aikaa noin päivän ja se onnistuu yhtälailla myös talvella.

Öljylämmityksen vaihtaminen maalämpöön

Öljylämmityksen vaihtaminen maalämpöön on helppoa ja kannattavaa. Vaihtaminen kannattaa ajoittaa ajankohtaan, jolloin öljysäiliö on lähes tyhjillään. Vaihtamalla maalämpöön voit lämmityskustannuksissa helposti säästää jopa 80%. Vaihtaminen käy nopeasti ja onnistuu myös sydäntalvella.

Turvallinen valinta

Haluamme, että tunnet olosi turvalliseksi valittuasi Boschin lämpöpumppusi toimittajaksi. Avustamme sinua myös kotitalousvähennyksen hakemisessa. Asennuksen jälkeen, lämpöpumpun luovutuksen yhteydessä, annamme perusteellisen käyttöopastuksen ja käymme kanssasi läpi laitteiston toiminnan erityisen tarkastuslistan mukaan näin asiakasta ei jätetä yksin uuden laitteen kanssa ja samalla asiakkaalle jää yhteystiedot mistä saa apua pienempäänkin ongelmaan.

Ilmainen kustannusarvio

Jotta voisimme palvella sinua mahdollisimman hyvin, haluamme ehdottomasti tehdä ilmaisen kotikäynnin, jossa kartoitamme tilanteen ja mitoitamme taloosi juuri sopivan tehoisen laitteen. Samalla pääset myös keskustelemaan omista ajatuksistasi ja ideoistasi kokeneen lämpöpumppu asiantuntijan kanssa. Teemme myös kirjallisen kustannusarvion ja säästölaskelman sinulle.