Close

Mitsubishi Electric – MSZ-EF ilmalämpöpumppu

Mitsubishi_Electric_MSZ-EF

Laatua pienintäkin yksityskohtaa myöten. Mitsubishi Electric Kirigamine Zen tuo mieleen modernin kuvataiteen teokset, kokonaisuus, joka herättää huomiota ja ihailua. Voiko ilmalämpöpumpun sisäyksikkö todella näyttää tällaiselta? Älä hämmästy, jos Kirigamine Zenistä jopa tulee yksi asuntosi kauneimmista sisustusyksityiskohdista.

Mitsubishi Electric Kirigamine Zen -ilmalämpöpumpun ohut, ylellinen ja virtaviivainen muotoilu sulautuu huomaamattomasti kotiisi. Sekä käyntitilassa että sammutettuna se istuu hienosti ympäristöönsä.

Yhdistettynä erittäin alhaiseen äänitasoon siitä tulee melkein huomaamaton osa kotisi sisustusta. Jopa tuulessa havisevat puiden lehdet voivat helposti ylittää Kirigamine Zen -ilmalämpöpumpun äänitason.

Kirigamine Zen ilmalämpöpumppuja on saatavilla kolmena värivaihtoehtona: valkoisena, hopeisena ja mustana.

Mitsubishi Electric ei muuta muotoaan

Et pety laitteen ulkonäköön, kun käynnistät sen. Mitsubishi Electric Kirigamine Zen -mallisarjan lämpöpumput pitävät muotonsa myös käyntitilassa.

Sama tyylikäs, lähes huomaamaton design toimintatilasta riippumatta – ei aukeavia ja irvisteleviä paneeleita.

Tyylikästä japanilaista muotoilua

Hankkimalla Mitsubishi Electric Kirigamine Zen ilmaläpöpumpun alennat lämmityskustannuksiasi ja saat miellyttävän sisäilman kotiisi.

Ulkoilma sisältää paljon energiaa – energiaa, jonka Kirigamine Zen käyttää kotisi lämmittämiseen.

Kirigamine Zen tuo merkittävän säästön lämmityskustannuksiisi ja se on suunniteltu vastaamaan tulevia lämmitystalouden vaatimuksia. Lisäksi pienempi energiakulutus on ympäristöteko ja palvelus luonnolle.