Close

Thermia Atec

thermia_atec_sisa_ja_ulkoyksikot

Thermia Atec vie ilma-vesilämpöpumpputekniikan aivan uudelle tasolle.
Sen ylivoimainen vuosihyötysuhde* antaa suurimman mahdollisen energiansäästön! Ainutlaatuisen akustisen muotoilun ansiosta se on markkinoiden hiljaisimpia ilma-vesilämpöpumppuja. Se on myös varustettu jäähdytystoiminnolla, jonka ansiosta voit nauttia mukavasta viileydestä vuoden lämpimällä jaksolla. Jos sinulla on uima-allas voit liittää myös sen Thermia Atec lämpöpumppuun ja pienentää näin lämmityskuluja.

Täysin uusi tekniikka

Thermia Atec ilma-vesilämpöpumppu on täydellisen uuden kehittelyn tulos.
Kolmen pääparametrin säätö; ilmanvirtaus (kierroslukuohjattu EC-puhallin), kylmäainepiiri (elektroninen paisuntaventtiili) ja lämmönjakopiiri (Optimum-tekniikka), tarkoittaa sitä, että Thermia Atec minimoi energiankulutuksen jatkuvalla optimoinnilla. Energia saadaan ulkoilmasta ja sillä tuotetaan sekä lämmin käyttövesi että vesikiertoinen lämmitys tehokkaalla energiansäästöllä aina – 20 °C lämpötilaan asti. Tämän johdosta voit pienentää lämmityskulujasi jopa yli 80 prosenttia.

Kolme sisäyksikkövaihtoehtoa

Thermia Atec ilma-vesilämpöpumppu koostuu kahdesta osasta: lämpöpumpusta, joka sijoitetaan ulos ja sisäyksiköstä, joka sijoitetaan sisätiloihin. Thermia Atec lämpöpumppuja on eri teholuokkia, joita yhdistelemällä katetaan 6 – 36 kW:n tehoalue. Sisäyksikköjä on kolme vaihtoehtoa, joilla on eri toiminnot. Sinulle sopiva vaihtoehto riippuu lämmitysjärjestelmäsi edellytyksistä eikä sinun tarvitse koskaan maksaa ylimääräisistä toiminnoista.

* Vuosihyötysuhde kertoo, miten tehokas lämpöpumppu on kun tarkastelu tehdään koko vuoden ajalla, johon sisältyy sekä kylmiä että lämpimiä jaksoja sekä lämpimän käyttöveden tuotantoa.

* EN 14511 mukaan kun A7/W35
**EN 14511 mukaan kun A35/W7

Testivoittaja

Thermia Atec ilma-vesilämpöpumppu suoriutui testivoittajaksi puolueettomassa Ruotsin energiaviranomaisten tekemässä ilma-vesilämpöpumpputestissä syksyllä 2011.

Tuotteella on 5 vuoden takuu.