Close

Thermia Aura

thermia_aura

Pohjoismaisiin olosuhteisiin kehitetty ilmalämpöpumppu. Saat miellyttävämmän sisäilman. Voit viilentää tai lämmitää tarpeesi mukaan kotona tai kesämökillä.

Viilentää kesällä, lämmittää talvella

Lämpiminä vuodenaikoina Thermia Aura pitää sisätilat miellyttävän viileänä. Talvella Thermia Aura säästää energiaa tehokkaasti jopa 30 pakkasasteessa, joten saat kustannustehokasta lämpöä silloin, kun sitä eniten tarvitset. Thermia Aura ilmalämpöpumppu sopii erinomaisesti suorasähkölämmitteiseen taloon lisälämmönlähteeksi. Jos sinulla on vesikiertoinen lämmitysjärjestelmä, suosittelemme maalämpöä tai ilma-vesilämpöpumppua, joilla saa lämmitettyä myös käyttöveden.

Parempi sisäilma

Thermia Aurassa on sisäänrakennettu ilmanpuhdistin, joka puhdistaa sisäilman aktiivisesti luonnon omalla menetelmällä. Patentoitu plasmaklusteri-ionitekniikka perustuu positiivisesti ja negatiivisesti varautuneisiin ioneihin, jotka puhdistavat ilmaa hajottamalla tehokkaasti esimerkiksi pienhiukkasia, allergeenejä, viruksia, hometta jne. Thermia Aura ei myöskään kuivata ilmaa kuten vanhanmalliset sähköpatterit.

Turvallista säästöä

Jos kotonasi tai kesämökilläsi on suora sähkölämmitys, voit lämpöpumpun avulla laskea lämmityskuluja yli puolella. Säästön suuruuteen vaikuttavat talon koko, pohjaratkaisu ja maantieteellinen sijainti. Sulavalinjaisen rakenteensa ja älykkäiden toimintojensa ansiosta se sopii erinomaisesti täydentäväksi lämmönlähteeksi sekä omakotitaloon että vapaa-ajan asuntoon. Kokonsa (sisäyksikön korkeus 26cm) ansiosta sisäyksikkö on helposti asennettavissa esimerkiksi oven yläpuolelle.

Ilmalämpöpumpun etäohjaus

Aura Etäohjaus mahdollistaa ilmalämpöpumpun etäohjauksen
puhelimen välityksellä mistä päin maailmaa tahansa. Aura Etäohjauksen avulla voit aina tarkistaa, että Aura toimii niin kuin sen pitääkin, ja voit myös tarkistaa ilmalämpöpumpun asetukset.

3 vuoden tuotetakuu