Aurinkosähkö

Aurinkosähköjärjestelmä on sijoitus puhtaaseen energiaan. Se on kannattava investointi, joka maksaa itsensä takaisin parhaimmillaan jopa reilusti alle kymmenessä vuodessa! Mitä kalliimpaa sähkö on sitä järkevämpää on ryhtyä pientuottajaksi, leikata omaa sähkölaskuaan ja myydä ylijäämä pörssihinnalla verkkoon. JH-Lämpö tarjoaa aurinkosähköjärjestelmät avaimet käteen -periaatteella.

Lisätietoja aurinkosähköjärjestelmistä Scanofficen kotisivuilla


Rahoitusratkaisut lämpimään kotiin

Älä odota unelmaasi lämpimästä kodista, sillä sinulla on monta tapaa rahoittaa ostoksesi. Rahoitusratkaisuja myös isoihin kiinteistöyhtiöihin ja asunto-osake yhtiöihin. Rahoituksen tarjoaa OP-rahoitus.

Tutustu rahoitukseen

Kotitalousvähennys

Kotitalousvähennys tekee lämmitysjärjestelmän uusimisesta entistäkin kannattavamman. Voit vähentää kotona teetetyn työn kustannuksista jopa 60%

Lue kotitalousvähennyksestä

Energia-avustukset

Asumisen rahoitus- ja kehittämiskeskus ARA myöntää energia avustuksia lämpöpumppuhankkeisiin. Avustusta voi saada kaikenikäisiin rakennuksiin eikä se ole tulosidonnaista. Myös ELY-keskuksesta on mahdollista saada avustusta öljylämmityksen vaihtoon. Verottajan ohjeistuksen mukaan energia-avustuksen saanut kotitalous ei voi kuitenkaan saada kotitalousvähennystä samaan hankkeeseen. Samaan hankkeeseen on mahdollista saada vain yhtä avustusta.

Tilaa ilmainen arviokäynti

Tiedät kokonais­kustannukset eurolleen – ei ikäviä yllätyksiä!

JH-Lämpö Oy:n maalämpöurakan tarjous on avaimet käteen. Esittämämme hinta pätee. Ei ennakoimattomia lisiä. Tarjous sisältää kaikki työvaiheet.

Pyydä tarjous!

Tietopankki

Laajasta tietopankistamme löydät runsaasti tietoa maalämpö-, ilmalämpö- ja ilma-vesilämpöjärjestelmistä. Jos mieleesi jää kysyttävää, ota yhteyttä meihin.

Siirry tietopankkiin