JH-Lämpö Oy yrityksenä

JH-Lämpö Oy on Suomen vanhimpia lämpöpumppuihin erikoistuneita yrityksiä. Se on toiminut valtuutettuna lämpöpumppujen jälleenmyyjänä jo vuodesta 1997 alkaen ja asentanut yli 16000 lämpöpumppua maalämmöstä ilmalämpöön.

Yrityksen perustivat pohjoiskarjalasta lähtöisin olevat Juha Hirvonen, Jukka Hirvonen ja Jussi Hirvonen vahvalla energia-, LVI- ja sähköalan koulutuksella ja kokemuksella. Yrityksen päätoimipiste perustettiin alun alkaen pääkaupunkiseudulle turvaamaan lämpöpumppujen maahantuontia laitteiden asennusten ja huoltojen osalta. Yritys rakensi Suomeen maahantuonnin huoltoverkoston ja opetti jälleenmyyjien asentajia laiteasennuksissa sekä huoltotyössä alan pioneerinä. Matkalla laitteet ovat kehittyneet ja kokemus syventynyt. Nykyisellään laajasta lämpöpumppuvalikoimasta löytyy jo sopiva ratkaisu lähes jokaiseen kohteeseen. Saatavilla on eri kokoisia maa-, ilma/vesi – ja ilmalämpöpumppuja sekä myös aurinkosähkötuotteita isoihin ja pieniin kiinteistöihin.

JH-Lämmön perustajien ikääntymisten myötä vuodesta 2015 lähtien yrityksen pääomistajana on toiminut Savonlinnan Lämpöpumppu Oy ja toimialueeksi on vakiintunut Pohjois-Karjala. Lämpöpumppujen ja uudempana aurinkosähkötuotteiden myynnin ja asennuksen lisäksi laitehuolto on edelleen yrityksen toiminnassa keskiössä. Lämpöpumppujärjestelmien toimivuuden takaavat kattavat huoltopalvelut. JH-Lämpö Oy on Suomen vanhin lämpöpumppuja huoltava yritys ja vuosihuoltosopimusasiakkaat saavat huollon aina silloin, kun sitä tarvitaan.

Asiakkaalle uusiutuvan energian ratkaisu on usein suuri ja ainutlaatuinen sekä mietityttävä asia. JH-Lämmölle se on arkipäivää. Tarjoamme kokemuksemme käyttöön ympäristöystävällisissä uusiutuvan energian ratkaisuissa ja säästöjä energiakustannuksiin. Kokemus on valttia!

Kysy ja me autamme!

Tilaa ilmainen
arviointikäynti!

Tilaus vie vain minuutin eikä maksa mitään. Siirry tilaamaan tai soita 050 464 4353!