Maalämpö

Maalämpö on lämpöpumpputekniikkaan perustuva lämmitysjärjestelmä, joka hyödyntää maaperään tai veteen varastoitunutta auringon säteilemää energiaa sekä maaperästä kumpuavaa geotermistä lämpöä.

Maalämpöpumpulla puhdas ja uusiutuva lämpöenergia siirretään luonnosta lämmitettävään rakennukseen ja sillä saadaan tuotettua moninkertaisesti pumpun kuluttamaa sähköenergiaa suurempilämpömäärä. Lämmönkeruupiiri voidaan rakentaa porakaivoon, peltomaahan tai vesistöön ja liittää maalämpöpumpun kautta rakennuksen vesikiertoiseen lämmönjakoverkkoon.

Rahoitusratkaisut lämpimään kotiin

Älä odota unelmaasi lämpimästä kodista, sillä sinulla on monta tapaa rahoittaa ostoksesi. Rahoitusratkaisuja myös isoihin kiinteistöyhtiöihin ja asunto-osake yhtiöihin. Rahoituksen tarjoaa OP-rahoitus.

Tutustu rahoitukseen

Kotitalousvähennys

Kotitalousvähennys tekee lämmitysjärjestelmän uusimisesta entistäkin kannattavamman. Voit vähentää kotona teetetyn työn kustannuksista jopa 60%

Lue kotitalousvähennyksestä

Energia-avustukset

Asumisen rahoitus- ja kehittämiskeskus ARA myöntää energia avustuksia lämpöpumppuhankkeisiin. Avustusta voi saada kaikenikäisiin rakennuksiin eikä se ole tulosidonnaista. Myös ELY-keskuksesta on mahdollista saada avustusta öljylämmityksen vaihtoon. Verottajan ohjeistuksen mukaan energia-avustuksen saanut kotitalous ei voi kuitenkaan saada kotitalousvähennystä samaan hankkeeseen. Samaan hankkeeseen on mahdollista saada vain yhtä avustusta.

Tilaa ilmainen arviokäynti

Tiedät kokonais­kustannukset eurolleen – ei ikäviä yllätyksiä!

JH-Lämpö Oy:n maalämpöurakan tarjous on avaimet käteen. Esittämämme hinta pätee. Ei ennakoimattomia lisiä. Tarjous sisältää kaikki työvaiheet.

Pyydä tarjous!

Tietopankki

Laajasta tietopankistamme löydät runsaasti tietoa maalämpö-, ilmalämpö- ja ilma-vesilämpöjärjestelmistä. Jos mieleesi jää kysyttävää, ota yhteyttä meihin.

Siirry tietopankkiin