Lämpöpumppu – viisas energiaratkaisu

Hyvän lämpöpumppuratkaisun takana on ammattilainen jälleenmyyjä, joka ottaa kokonaisvastuun asiasta. Hänen on tehtävä paikan päällä ratkaisu, joka sopii juuri sinun talosi tarpeisiin: kuinka paljon lämpöä ja lämmintä vettä pumpun on tuotettava? Tätä kutsutaan mitoittamiseksi. Näin määritellään se, mitä pumpulta vaaditaan jotta se pystyisi tarjoamaan sekä käyttömukavuuden että taloudellisen käytön.

Tasapainoinen lämmitysjärjestelmä

Suuren lämpöpumpun investointihinta on korkeampi mutta sen käyttökustannukset ovat alhaisemmat. Pienen lämpöpumpun investointihinta on vastaavasti alhainen mutta sen käyttökustannukset ovat korkeammat. Oikealla mitoituksella saadaan aikaan ihanteellinen tasapaino investoinnin ja käyttökustannusten välille.

Asiat, jotka jälleenmyyjän on pystyttävä tarjoamaan sinulle:

  • Optimaalinen mitoitus.
  • Hyvä asennus – hyvä toiminta ja siisti lopputulos.
  • Huolellinen säätö – laite sovitetaan vastaamaan talon tarpeita, jotta saavutetaan paras mahdollinen käyttömukavuus ja optimaaliset käyttökustannukset.
  • Hyvä käyttöönotto – käyttöönottopöytäkirja täytettynä asiakkaan kanssa ja neuvoa selkeät ohjeet maalämpöpumpun käytöstä käyttäjälle.
  • Mahdollinen jälkihuolto.

Valitse jälleenmyyjäsi huolella. Jälleenmyyjän on edustettava markkinoilla asemansa vakiinnuttanutta tuotemerkkiä ja hänen on luonnollisesti oltava asiansa osaava luotettava, pitkään alalla toiminut, tehtäväänsä valtuutettu turvallinen yritys. Kannattaa kysyä suosituksia aikaisemmilta asiakkailta.

Jälleenmyyjällä on erittäin suuri vaikutus lopputulokseen!