Maalämpö

Maalämpöpumppu on melkein huoltovapaa laite, kun se on oikein asennettu ja mitoitettu. Itse pumppu ei vie paljoa tilaa, se voidaan asentaa esimerkiksi kodinhoitohuoneeseen tai erilliseen tekniseen tilaan.

Maalämpöpumppu on kertasijoituksena iso hankinta, mutta se alkaa tuottaa säästöä heti asennuksen jälkeen. Pumpun käyttöikä laatumerkeillä on 20-30 vuotta. Ripeimmin maalämmön hyöty huomataan paljon energiaa kuluttavissa isoissa rakennuksissa.

Mitä aikaisemmin investoit maalämpöön, sitä nopeammin säästät kotisi energiakustannuksissa. Ota yhteyttä jos suunnittelet maalämpöä! Onnistunut projekti alkaa aina huolellisesta suunnittelusta.

Maalämpö – tekniikkaa pohjoisiin olosuhteisiin

JH-Lämmön myymät maalämpöpumput ovat Pohjoismaisiin olosuhteisiin suunniteltuja. Ne ottavat tehokkaasti lämpöä kalliosta, maasta tai vesistöstä. Luonnossa aina varastoituneena olevaa maalämpöä voidaan muuttaa taloissa erittäin tehokkaasti lämmöksi ja lämpimäksi vedeksi.

Maalämpö otetaan yleisimmin peruskalliosta

Maalämpöä voi kerätä lähelle maanpintaa asennetulla keruuputkistolla, vesistöstä, sekä kallioperästä. Yli 90 prosentissa tapauksista maalämpö otetaankin kallioperään poratusta energiakaivosta. Tämä menetelmä on useimmiten nopein, helpoin ja taloudellisin vaihtoehto. Sen etuna on myöskin mahdollisimman pienet muutokset tonttiin.
Investointi joka kannattaa välittömästi

Laitevalmistajat pyrkivät jatkuvasti kehittymään siitä kuinka ympäristöystävällinen ja energiatehokas lämpöpumppu voi olla. Toki myös viranomaiset Euroopankin tasolla määrittelevät ympäristö – ja laatuvaatimuksia jatkuvasti kiristyvin standardein mm. kylmäaineiden osalta. Laiteasennuksen jälkeen kustannussäästöt alkavat välittömästi ja myös ympäristö kiittää!

Kattavat takuut

Lämpöpumpuilla on pääsääntöisesti viiden vuoden täystakuu. Vaikka laitteet onkin suunniteltu kestämään hyvin pohjoisia olosuhteita, on hyvä tietää, että jos joskus siitä huolimatta laitteessa ilmenee ongelmia, niin täystakuu kattaa rikkoutuneiden osien lisäksi kaikki korjauskustannukset asentajan matkakuluja myöten. JH-Lämpö Oy:n huolto-organisaatio pitää huolen siitä, ettet joudu värjöttelemään lämpöpumpun rikkoutumisen vuoksi päiväkausia kylmillään.

Korkealuokkaiset lämpöpumput

Lämpöpumppu on suuri investointi. Näin ollen on selvää, että odotat siltä kustannustehokasta lämmitystä pitkäksi aikaa. Kun suunnittelemme ja toteutamme remonttisi, emme tee kompromisseja.

Lämpöpumppusi maksaa itsensä takaisin

Koska lämpöpumppu käyttää ilmaista aurinkoenergiaa kiinteistösi lämmitykseen, aloittaa se itsensä takaisinmaksamisen heti ensimmäisestä päivästä lähtien. Riippuen aiemmasta lämmitystavastasi, voit alentaa lämmityskustannuksiasi jopa 80 prosenttia.
Maalämmön asennukset ympäri vuoden

Maalämpö voidaan asentaa käytännössä mihin vuoden aikaan tahansa. Kallioperään porattavan energiakaivon tekeminen vie aikaa noin päivän ja se onnistuu yhtälailla myös talvella.

Öljylämmityksen vaihtaminen maalämpöön

Öljylämmityksen vaihtaminen maalämpöön on helppoa ja kannattavaa. Vaihtaminen kannattaa ajoittaa ajankohtaan, jolloin öljysäiliö on lähes tyhjillään. Vaihtamalla maalämpöön voit lämmityskustannuksissa helposti säästää jopa 80%. Vaihtaminen käy nopeasti ja onnistuu myös sydäntalvella.

Turvallinen valinta

Haluamme, että tunnet olosi turvalliseksi valittuasi JH-Lämmön remonttisi toteuttajaksi. Avustamme sinua myös kotitalousvähennyksen hakemisessa. Asennuksen jälkeen, lämpöpumpun luovutuksen yhteydessä, annamme perusteellisen käyttöopastuksen ja käymme kanssasi läpi laitteiston toiminnan erityisen tarkastuslistan mukaan näin asiakasta ei jätetä yksin uuden laitteen kanssa ja samalla asiakkaalle jää yhteystiedot mistä saa apua pienempäänkin ongelmaan.

Ilmainen kustannusarvio

Jotta voisimme palvella sinua mahdollisimman hyvin, haluamme ehdottomasti tehdä ilmaisen kotikäynnin, jossa kartoitamme tilanteen ja mitoitamme taloosi juuri sopivan tehoisen laitteen. Samalla pääset myös keskustelemaan omista ajatuksistasi ja ideoistasi kokeneen lämpöpumppu asiantuntijan kanssa. Teemme myös kirjallisen kustannusarvion ja säästölaskelman sinulle.

Tilaa ilmainen
arviointikäynti!

Tilaus vie vain minuutin eikä maksa mitään. Siirry tilaamaan tai soita 050 464 4353!